Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Általában a sorozatról

2008.08.10

Odaát

SupernaturalKép

 

 

Odaát
Supernatural
   
Műfaj: dráma / thriller / horror
Játékidő: kb. 45 perc epizódonként
Alkotó(k): Eric Kripke
Zeneszerző: {{{Zeneszerző}}}
Főszereplő(k): Jared Padalecki
Jensen Ackles
Ország: Egyesült Államok USA
Csatorna: The WB (2005–2006)
The CW (2006–)
RTL Klub
Eredeti vetítés ideje: 2005. szeptember 13. – fut
Epizódok száma: 60 (Epizódlista)
IMDb link
TV.com link
PORT.hu link

Az Odaát (Supernatural) egy természetfeletti-, fantasy-, horror-, thriller- és drámaelemeket vegyítő amerikaitelevíziós sorozat.

Az Odaát 2005. szeptember 13-án debütált a The WB Television Networkön, s a második évadtól a The CW műsorán szerepel. Magyarországon az RTL Klubon volt látható az első évad, péntek esténként tíz óra után 2006. szeptember 8. és 2007. február 9 között. A csatorna 2007. október 19-től folytatja a sorozat sugárzását a második évaddal.

A sorozat két fivért követ nyomon, Sam és Dean Winchestert, akik az Egyesült államok különböző pontjaira utaznak egy fekete 1967-es Chevy Impalával, hogy a végére járjanak paranormális történéseknek és más megmagyarázhatatlan eseteknek, amelyek természetfeletti lényekhez kapcsolhatók. Sam és Dean „vadászoknak” nevezik magukat, és a sorozat folyamán kiderül, hogy mások is követik és követték előttük is ezt az életformát. Köztük apjuk, aki a feleségével történt tragédia után gyermekkoruktól a vadászatra nevelte fiait.

Az Odaát az amerikai The CW csatornán már túl van a harmadik évadán és 2008. május 3-án megerősítést nyert, hogy negyedik évaddal is visszatér az év őszén.